Nyhet 2017 - Ekologiska grillnyheter från Caj P.

Sedan 1962 har Caj P. tillverkat grillprodukter för den svenska marknaden och gjort sig kända som ett av de ledande varumärkena inom smaksättning. Caj P. erbjuder ett stort sortiment som ständigt förnyas och i år ligger fokus på ekologisk grillolja och marinader. Nyheterna är märkta med Europalövet och är framtagna med ekologisk rapsolja samt ekologiskt odlade kryddor – ett grönt och gott alternativ till årets grillsäsong.

Fyra eko-nyheter från Caj P.Caj P. Ekologisk grillolja
Ger en härlig grillsmak till kött, fågel, fläsk, fisk och grönsaker. Grilloljan har en örtig rik smak av bland annat soja, rödvin, och peppar.
   

Caj P. Ekologisk Marinade Allround
En smakrik pepprig marinad med soja, koriander och rödvin. Passar till det mesta på grillen.
   

Caj P. Ekologisk Marinade Garlic
Ger det grillade en klar smak av vitlök med soja, svartpeppar, tomat, oregano och timjan. Passar utmärkt till ljust kött t ex kyckling.
Caj P. Ekologisk Glaze Honey
Glaze är räddningen för snabbt påkomna grilltillfällen. Pensla på rikligt under tiden du grillar så får du en kraftig smak med en läcker yta och oemotståndlig smak. Caj P. ekologisk Glaze Honey har en tydlig karaktär av söt honung, soja, ingefära och paprika. Passar till fågel, fläsk och grönsaker.

Tipsa en vän