Grillad karre med krispiga grönsaker

Grillad karre med krispiga grönsaker

Lägg köttet i marinaden, minst 2 timmar men gärna över natten. Koka nudlarna och kyl dem i isvatten. Skär alla grönsaker i fina bitar.

Grilla köttet på het grill så att det får fin, krispig yta. Låt det vila några minuter och skiva. Vispa samman dressingen. 

Blanda alla ingredienser och smaksätt med  dressingen. Lägg upp allt vackert på ett fat och servera direkt.

INGREDIENSER

400g fläskkarré i 4 skivor
1 påse Caj P. Marinade välj din favorit
2 nystan risnudlar
basilika
blandade grönsaker, t ex silverlök, gurka, sockerärtor, spenat, cocktailtomater m m

Till dressingen:
4 msk thai sweet chilisås
1 msk fisksås
1 msk pressad lime
1 msk flytande honung
1 tsk finriven färsk ingefära
1 tsk finhackad vitlök