Pulled Salmon Sliders

Pulled Salmon Sliders

Skär laxen i 4 bitar och lägg den i en plastpåse, häll på grillolja och marinera ca. 1 timme. Grilla laxen långsamt på låg värme. Laxen är klar när den faller sönder när Du trycker på den.
Skär kronhjärtan i tunna klyftor. Vispa samman vitlök, majonnäs och crème fraiche, vänd i kronärtshjärtan och smaka av med salt och svartpeppar.
Rosta bröden, klicka på BBQ-sås och fördela ut lax, kronhjärtsallad och spenat på dem innan servering.

Ingredienser

  • 400 g  laxfile, skinn och benfri
  • 1 dl  Caj P. BBQ Oil ,välj Din favorit
  • 1 dl  Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce ,välj Din favorit
  • 6 st  kronhjärtan, inlagda
  • 1 tsk  vitlök, finhackad
  • 2 msk  majonnäs
  • 2 msk  crème fraiche
  • Små hamburgerbröd
  • Spröda spenatblad
  • Flingsalt & svartpeppar