Bästa burgaren med äpple och gorgonzola

Bästa burgaren med äpple och gorgonzola

Smaksätt färsen med salt och peppar. Forma fyra jämna burgare, pressa ut luft ur färsen, pensla ytan med lite olja och grilla på medelvarm grill. Pensla burgarna upprepade gånger med glaze under grillningen.

Skär äpplena i 2 mm tjocka skivor. Grilla skivorna på het grill och pensla även dem med glaze. Rosta brödet hastigt när köttet är klart och montera samman bröd, BBQ-sås, grönsaker, kött, äpple och gorgonzola.

Ingredienser

  • 600 g  nötfärs
  • 2 msk  rapsolja 
  • Caj P. Glaze Honung
  • 2 st  gröna äpplen 
  • gott bröd 
  • Say Something Ekologisk BBQ Sauce New Mexico Style
  • salladsgrönsaker
  • 100 g  krämig gorgonzola