Caj’s bästa biff

Caj’s bästa biff

Lägg köttet i en påse och tillsätt grilloljan. Låt marinera 1 timme i rumstemperatur.
Hetta upp en stekpanna, slå i olja och fräs svamp och lök i några minuter. Slå i alla ingredienser till dressingen och låt det sjuda sakta i några minuter. Vänd i potatis och rucola. Smaka av med salt och svartpeppar.
Grilla biffarna på het grill och servera dem tillsammans med potatissalladen.

INGREDIENSER

  • 4 st  biffar av t ex entrecote
  • 2 msk  Caj P. BBQ Oil, av valfri sort
  • 2 msk  rapsolja
  • 300 g  blandad svamp i bitar
  • 1 dl  tunt skivad schalottenlök

 

DRESSING:

  • 1 msk  riven ingefära
  • 1 msk  riven vitlök
  • 1 tsk  finhackad röd chili
  • 1 msk  finhackad persilja
  • 2 msk  pressad lime
  • 2 msk  pressad citron
  • 1 msk  råsocker

 

TILLBEHÖR:

  • 12 st  små färskpotatisar, delade
  • 50 g  rucolasallad