Lägg köttet i en påse och tillsätt grilloljan. Låt marinera 1 timme i rumstemperatur.
Hetta upp en stekpanna, slå i olja och fräs svamp och lök i några minuter. Slå i alla ingredienser till dressingen och låt det sjuda sakta i några minuter. Vänd i potatis och rucola. Smaka av med salt och svartpeppar.
Grilla biffarna på het grill och servera dem tillsammans med potatissalladen.
- 4 st biffar av t ex entrecote
- 2 msk Caj P. BBQ Oil, av valfri sort
- 2 msk rapsolja
- 300 g blandad svamp i bitar
- 1 dl tunt skivad schalottenlök
DRESSING:
- 1 msk riven ingefära
- 1 msk riven vitlök
- 1 tsk finhackad röd chili
- 1 msk finhackad persilja
- 2 msk pressad lime
- 2 msk pressad citron
- 1 msk råsocker
TILLBEHÖR:
- 12 st små färskpotatisar, delade
- 50 g rucolasallad