Krispig kycklingburgare

Krispig kycklingburgare

Blanda soja och lime, marinera kycklingen 2 timmar i kyl. Vispa samman crème fraiche med krasse, smaksätt med salt och svartpeppar. Tag upp kycklingen ur marinaden, låt den rinna av och dubbelpanera den, först maizena, därefter uppvispat ägg och till sist i panko.
Fritera kycklingen tills den är gyllenbrun och genomstekt. Arrangera fina burgare med kyckling, krassedressing, grönsaker och bröd.

Ingredienser

  • 4 st  kycklingbröst
  • 4 msk  Blue Dragon Japansk Soja
  • 1 msk  pressad lime, gärna ReaLime
  • 6 msk  crème fraiche
  • 1 ask  smörgåskrasse
  • 1 dl  maizenamjöl
  • 1 stort  ägg
  • 1 förp.  Blue Dragon Panko
  • Olja till fritering
  • Salladsgrönsaker
  • Salt & svartpeppar
  • 4 st  hamburgerbröd, hembakat eller färdigköpt