Kycklingtacos

Kycklingtacos

Blanda rödkålen med lime, vinäger och honung, smaka av med salt och peppar. Låt stå under press i 1 timme i rumstemperatur. 

Blanda samman alla torra kryddor. Massera in kryddorna i kycklingen och låt det ligga och marinera i 60 minuter. Grilla kycklingen på medelvarm grill tills den är genomstekt och fått fin färg. Vänd bröden på grillen så att de blir varma. Strimla kycklingen och montera fina tacos tillsammans med kål och sås.

 

INGREDIENSER

Ca 600g kycklinglårfilé
Lucullus Thai Sweet Chilisås
12 små mjuka tacobröd

1 tsk chilipulver, gärna ancho
1 tsk spiskummin, mald
0,5 tsk paprikapulver
0,5 tsk salt
0,5 tsk socker
1 nypa oregano, torkad

200g tunt strimlad rödkål
1,5 msk pressad lime
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk flytande honung