Rödvinsmarinerad biff

Rödvinsmarinerad biff

Putsa köttet och lägg det i en påse. Häll på marinad och låt vila i kylen, ca. 2 timmar.

Grilla därefter köttet till önskad stekningsgrad på het grill och servera med potatis, BBQ-sås och sallad.

Lägg sötpotatisen i en bunke, ringla på oljan och smaksätt med salt och peppar. Placera i en ugnsfast form och baka potatisen i ugn, 225° i ca. 30 minuter tills den är mjuk. Lägg de bakade potatisarna i en skål och mosa dem. Blanda i ost, smör, fond och smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

 

SÖTPOTATISSTOMP: 

  • 800 g  sötpotatis, skalad och i bitar
  • 2 msk  olja
  • 2 dl  parmesanost, riven
  • 2 msk  smör
  • 1,5 msk  ekologisk grönsaksfond, gärna Touch of Taste

 

TILL SERVERING:

  • Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce,välj Din favorit
  • Salladsgrönsakder